Scientific Program

Provisional Program

Keynote lecture

  • ANA ISABEL NOVO DE BARROS
    Traceability, authentication and sustainability of food matrices: A Spectroscopic overview
    CITAB. Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
  • ANABELA RAYMUNDO
    Microalgas como ingrediente alimentar: uma estratégia criativa para uma alimentação saudável e sustentável
    LEAF - Instituto Superior de Agronomia. Universidade de Lisboa
  • BEATRIZ P. OLIVEIRA
    Sustentabilidade na área alimentar: dos mitos à realidade
    Faculdade de Farmácia da Universidade do Porto
  • CRISTINA DELERUE MATOS
    (Bio)sensing in food analysis
    Instituto Superior de Engenharia do Porto, Instituto Politécnico do Porto. REQUIMTE. LAQV.
  • DANIEL GRANATO
    Tracing the origin of brazilian coffee using bioactive compounds and chemometrics
    Food Processing and Quality. Natural Resources Institute Finland (Luke).
  • FRANCISCO HIDALGO
    Reactive carbonyls and the formation of heterocyclic aromatic amines
    CSIC. University of Granada.
  • JOSÉ ANTÓNIO COUTO TEIXEIRA
    Ohmic heating as innovative technology for a more efficient food wastes recovery
    CEB – Centro de Engenharia Biológica. Escola de Engenharia da Universidade do Minho
  • LILLIAN BARROS
    Natural ingredients: from nature to food products
    Centro de Investigação de Montanha (CIMO) - Vice-coordenator, Instituto Politécnico de Bragança
  • MANUEL ANTÓNIO COIMBRA
    Carbohydrates in food – challenges and opportunities
    REQUIMTE. Universidade de Aveiro

  • Reconhecido por

    Datas Importantes

  • Submissão de Abstracts para Comunicação Oral: 7 de junho, 2021 nova data
  • Submissão de Abstracts para Comunicação em Poster: 22 de junho, 2021 nova data
  • Informação sobre a aceitação das Comunicações Orais: 15 de junho, 2021
  • Informação sobre a aceitação das Comunicações em poster: 30 de junho, 2021